mynewspapers.net

Hur du förbereder en diamant Grind Garage golv för en fläck

Hur du förbereder en diamant Grind Garage golv för en fläck


Akryl betong fläcken är en billig produkt som kan användas för att ge ditt garage golv en unik och attraktiv finish. Akryl fläckar måste tränger in i ytan av betongen. Smidig betonggolv måste vara frästa eller roughened, för att tillåta fläckar att absorbera ordentligt. En golvslipmaskin med diamant klinga fästs det kan användas för att skrapa bort den översta, smidiga lagret av betong och ger ordet en grov profil kan acceptera fläcken. Ett ordentligt frästa betonggolv har en konsistens som påminner om en bit av 120-slippapper.

Instruktioner

Förbereda ett betonggolv för färgning

• Slipa ytan på betongen. Använd en golvslipmaskin med diamant klinga skrapa bort ytan av betongen och exponera porerna. Börja i ett hörn av garaget och arbeta utåt tills du har halkfria hela betonggolvet.

• Ta bort överskjutande betong damm. Sopa eller använda shop vakuum att ta bort kvarvarande betongdamm genereras av slipprocessen från garage golvet.

• Tvätta golvet med ett konkret renare. Spola noggrant med vatten.

• Tillåt betongen för att torka i minst 24 timmar, då check profilen på golvet. Konsistensen bör vara liknande den för 120-slippapper.

• Sopa eller vakuum återigen att ta bort överflödigt betong damm.

• Test för absorption. Spilla en liten mängd vatten på den torra betongen. Vattnet bör absorbera lätt i betongytan. Om vattnet är stöts bort, slipa lite mer tills betongen är tillräckligt grov för att absorbera vatten.