mynewspapers.net

Hur du felsöker EZ går Golfcarts

Hur du felsöker EZ går Golfcarts


EZ gå golfbilar används ofta på många privata och kommunala golfbanor. Men blivit dessa mångsidiga vagnar också mycket populärt bland individer för hem, gård och semester. Lätt att använda och underhålla, EZ gå vagnar som används av husägare för att hjälpa till med trädgårdsarbete och gräsmatta sysslor, på gårdar att transportera mindre poster och på semester platser att komma till och från områden som sjöar och havet. Då kan det vara nödvändigt att utföra grundläggande felsökning i ett försök att fastställa och korrigera orsaken till mindre operativa problem.

Instruktioner

• Park din golfbil EZ gå på en plan och jämn yta. En hård dykt upp området som en uppfart eller andra liknande område är ett bra val.

• Kontrollera däcktrycket på alla fyra däck med en däcktrycksmätare. Se de däcktillverkare som rekommenderat lufttryck ligger på däcket själv. Använda en hand luftpump eller liten kompressor att blåsa upp däcket till rätt tryck. En under luftfyllt däck kan placera mer belastning på batterierna och också orsaka en minskning i makt.

• Lyft centralort i kundvagnen EZ gå att komma åt batterierna. Undersöka batteripolerna för tecken på korrosion, lösa terminal anslutningar och skadade kablar. Borsta korrosion från terminalerna med en hård borste. Dra åt lösa terminal anslutningar med en skiftnyckel. Använda eltejp för att Linda någon skadad, skära eller Hack tråd beläggning.

• Ta bort vatten fyllning mössor, om möjligt, och kontrollera vattennivån i varje cell batterifacket. Tillsätt destillerat vatten endast för att fylla och nivå varje fack. Låga vattennivåer i batteriets celler kan förhindra batterierna från korrekt laddning och innehar en avgift.

• Kontrollera ledningarna av vagnen där det är tillgängligt. Ägna särskild uppmärksamhet åt ledningar terminalerna vid nyckelbrytaren, strömbrytare och framåt och bakåt selector. Justera eventuella lösa anslutningar med en skruvmejsel och Linda några skadade ledningar med eltejp.