mynewspapers.net

Hur du får din bil för Keyless Entry

Hur du får din bil för Keyless Entry


Keyless inresa är ett populärt komplement till ett fordon vari ägaren av ett fordon är att låsa upp sin bil genom att helt enkelt klicka på en knapp på en personlig fjärrkontroll. Används för bekvämlighet och säkerhet, är keyless inresa bra för att låsa upp en dörr snabbt på natten i ett mörkt område eller när dina händer är fulla av dagligvaror. Om din bil inte stöder för närvarande keyless inresa, kan du ha din bil fast för att stödja funktionen.

Instruktioner

• Ha nyckellösa läggs till som ett alternativ när du köper ett nytt fordon. Många gånger biltillverkare kommer att lägga till ett nyckellösa system som en löneförmån eller uppgradera när du köper en ny bil. Om du önskar denna funktion, se till att prata med återförsäljaren du köper bilen från. Med tanke på populariteten av denna funktion är det troligt att de kommer att kunna underlätta din begäran.

• Kontakta din återförsäljare på eftermarknaden nyckellösa system. Om du redan har köpt bilen, du kanske vill kontakta den återförsäljare som du köpte bilen från och ta reda på vad nyckellösa system fungerar bäst med fordonet du köpt. Eftersom varje bilmodell låssystem är olika, kan vissa alternativ för eftermarknaden fungera bättre än andra.

• Prata med en eftermarknad bilmekaniker. Många mekanik kommer att installera funktioner till en redan inköpta fordon som inte är standard tillverkaren alternativ. Uppgraderingar som tonade fönster, GPS och stereo uppgraderingar, bil DVD-spelare och nyckellösa system är alla vanliga önska många mekanik. Kontakta din lokala bil reparation och delar butiker för att hitta en butik som kan installera ett nyckellösa system till din bil.

• Köpa en gör det själv kit för din bil. Kontrollera att du är tydliga på vilka nyckellösa systemet är kompatibelt med bilens modell innan du köper kitet. Många nyckellösa system installerar kräver ny ledning dras några av bilens inre arbetet och byta ut låsmekanismen på bildörrar och boot. Kontrollera att du har goda kunskaper om reparation innan du bestämmer dig på denna handlingsplan när ledningar bilen för keyless inresa.