mynewspapers.net

Hur du får ättikslag lukten av en ättikslag burken

Hur du får ättikslag lukten av en ättikslag burken


Pickles görs med en speciell typ av gurka känd som en betning gurka. För att knipa en gurka, måste du tillåta det att sitta i en salt och vinäger saltlake under en viss tidsperiod, vilket resulterar i olika ättikslag smak, konsistens och lukt. Ättikslag glasburkar är ofta återanvändbara, att göra praktiska behållare för craft-projekt eller lagring. Om den stickande lukten inte är bort från burken först, kan nya innehållet sluta absorbera inläggningar doft. Du kan göra din ättikslag jar doft-fri med några enkla rutiner och förnödenheter.

Instruktioner

• Fyll en dishpan med varmt vatten och tillsätt en skvätt diskmedel att göra en tvållösning. Placera tomma ättikslag burken i tvål vatten och skrubba med en maträtt skrubber att ta bort alla ättikslag saltlake rester som kan vara orsak mot lukt.

• Skölj burken med varmt vatten och torka med en ren handduk.

• Häll vinäger i ättikslag burken tills det är fylld till hälften. Tillsätt vatten för att fylla resten av burken. Låt den ättika och vatten lösningen att stanna kvar i ättikslag burken över natten att absorbera ättikslag lukt.

• Töm ättikslag burken i diskhon nästa morgon. Torka på insidan och utsidan burken med en kökshandduk. Tillåta glasburk att lufttorka helt.

• Behandla sista spår av ättikslag lukt genom att fylla den torr burken full av skrynkliga tidningen. Lämna tidningen i burken över natten att absorbera ättikslag lukt.

• Ta bort tidningen från burken nästa morgon och upprepa steg 1 för att säkerställa renligheten - tidningspapper har en distinkt lukt och tidningen bläcket tar lätt--före återanvändning.