mynewspapers.net

Hur du dra ut ogräs i en sjö

Hur du dra ut ogräs i en sjö


Nedsänkt i vatten ogräs är en gemensam objekt finns i många sjöar och finns ofta nära stranden. Dessa är viktiga för livet på sjön och vilda djur, men är till besvär för människor när båtliv och simning. Långa ogräs får instängd och lindade runt stöttan på båtmotorer, och röra en trådiga ogräs stam är ett säkert sätt att förstöra en trevlig blöt. Dra ogräs helt är det bästa sättet att hålla det borta i flera månader, och kan göras på några olika sätt.

Instruktioner

• Nå till basen av ogräs och dra upp fast att få bort anläggningen från sjöbotten. Detta är bäst för mestadels grunt vatten och längre reed-liknande ogräset. Rötterna på de flesta sjön ogräs går inte mycket djupt, så det är lätt att dra dem gratis. Dra ur så nära sjön sängen som möjligt, att få hela ogräs, inklusive rötter. Ta bort och stack de drog ogräs på en flotte i stället för att låta dem flyta bort eller sjunka till botten.

• Dyka under vattnet bär en mask och dra reed-liknande ogräs i djupare vatten för att få nära sjöbotten. Ta bort ogräs på detta sätt, precis som du skulle i grundare vatten, men inte lämnar dem flytande och ta bort dem från vattnet.

• Borra ett 1/4-tums hål genom slutet av en lång metall rake trä handtag. Foder i slutet av en bit av surrningsgarn eller nylon linje genom hålet och knyta den ordentligt. Skära linjen till en längd 20 fot och kontrollera att raden inte dra gratis av handtaget.

• Kasta raken ut i vattnet och låt det lösa till botten. Kasta den så den landar med poäng. Detta kan ta lite övning. Dra linjen för att hämta raken; Det drar reed-liknande ogräs och mindre ogräs. Förfoga över ogräset och upprepa tills nöjd.

• Köpa en särskild ogräs rakkniv avsedd för att såga ogräset lägre till sjöbotten. Rakhyvlar har rader som är kopplade för att kasta, som raken, och är bra för områden där att ta bort de flesta av ogräs att undvika båt motor förvecklingar är viktigare än fullständig borttagning för simning ändamål.