mynewspapers.net

Hur du dra tillbaka inbjudan vänner till evenemang på Facebook

Hur du dra tillbaka inbjudan vänner till evenemang på Facebook


Facebook-händelser tar bara några minuter att skapa och tillhandahålla ett forum för dig och dina vänner att prata om kommande fester. När du skapar gästlistan för ditt evenemang, varje gäst får en anmälan och kan OSA på Facebook. Den person som skapade händelsen är en administratör, och någon gäst som har svarat som "Gå" kan också göras en administratör. Bland privilegierna för att vara en administratör är möjligheten att dra tillbaka inbjudan gäster genom att ta bort dem från händelsens gästlistan.

Instruktioner

• Klicka på länken "Händelser" på din Facebook hemsidan, ligger på vänster sida av skärmen bara under ditt namn och profil bild.

• Klicka på titeln av en händelse att öppna evenemangets sida.

• Klicka på länken blå "Visa alla" omedelbart ovanför gästlistan, som löper vertikalt längs den vänstra sidan av skärmen. Ett popup-fönster visas med en lista över alla dina inbjudna gäster.

• Klicka på den grå "x" vid en väns namn att ta bort honom från listan över inbjudna. Han visas inte längre på gästlistan---om det är privat, han kommer inte längre att kunna se sidan händelse.