mynewspapers.net

Hur du dra en Hybrid husbil med en SUV

Hur du dra en Hybrid husbil med en SUV


Hybrid campare kan vara allt från små droppformade campare till specialiserade campare avsedd för ett särskilt ändamål såsom för surfare eller berg cyklister. Du kan bogsera dessa hybrider med Sport Utility fordon, förutsatt att stadsjeepar har behövs bogsera-hitch, tråd-plug anslutningar och sido-speglar. När SUV är så utrustad, bogsera hybrid husbilen på samma sätt som andra husbil eller släpvagn.

Instruktioner

• Bifoga hybrid trailern till SUV: s tow-hitch. Beroende på din stil att bogsera-hitch innebär detta glidande den manliga slutet av hitch trailer/husbil i kvinnliga mottagarsidan på SUV. Stänga och låsa den Blånor hitch med låsanordningar på tow-hitch, vanligtvis en cottar och bakänden pin--små stift och stavar som glider genom hål i både manliga och kvinnliga ändarna av hitch.

• Plug i husbilen ledningar till tråd pluggarna på SUV. Har en assistent gå till baksidan av hybrid husbilen medan du slår på vänster och höger indikatorerna och steg på bromsarna. Kontrollera lamporna fungerar på husbilen.

• Sitta i förarsätet av SUV och justera de sidan speglarna så att du har ett synfält av husbilen, särskilt långt bakändan av trailern. Har assistenten justera passagerarens sida Visa spegel.

• Kör SUV med husbil i släptåg till en tom parkering. Ställa in nylon trafik pylons så du har "S" svängar och andra hinder som du måste manövrera genom. Öva dessa hinder.

• Öva säkerhetskopiera hybrid husbilen i släptåg. Få en känsla för SUV och hur den presterar med släpfordonet i släptåg innan rubrik ut för din bilsemester och camping äventyr.