mynewspapers.net

Hur du dra åt ridning gräsklippare bälteEn gräsklippare är en maskin som används för att skära eller klippa gräset på gräsmattan. Oavsett hur gräsklipparen drivs, har de alla ett bälte som går från drivhjulen till motorn. Bältet används för att överföra kraften från motorn till hjulen och när bältet inte är tät, gräsklipparen inte kommer att gå framåt eller bakåt som det ska.

Instruktioner

• Stäng av motorn i din gräsklippare och koppla bort tändstiftet tråd också. Vissa modeller av ridning gräsklippare måste du ta bort däck, vilket egentligen är en plast eller stål hölje, komma åt bältet.

• Leta upp stordatorn röret på din gräsklippare. Sedan lossa klämman bultarna på din gräsklippare ram med hjälp av en skiftnyckel verktyg. I stället för en skiftnyckel verktyg, kan du också prova att använda ett par tång. Detta gör att du kan komma åt bältet av din gräsklippare.

• Leta upp bältet, även känd som drivremmen, inuti däcket på din gräsklippare. Det är ett bälte som går från motorn i maskinen till drivhjulen. Ridning gräsklippare modeller har oftast V-remmar som går från den främre motor trissan för överföring, med möjlighet till varierande roterande blad hastighet. Du kommer att erkänna ett bälte i en ridning gräsklippare som en svart, starka gummisnodd eller en remsa, wide någonstans mellan 3/8 och 5/8 tum.

• Dra åt bältet av din gräsklippare genom att förkorta platsen för stordatorer inuti klämmorna. Längden på en ridning gräsklippare bälte justeras genom att lossa huvudskruven vid mitten av blocket. Detta sätt, kommer du att kunna manipulera och justera längden eller bältet på Transaxel trissan.

• Installera om klämman bultarna till sin ursprungliga position och dra åt dem med en skiftnyckel verktyg eller ett par tång. Om du behövs för att ta bort däck, om det också.

• Anslut kabeln som ansluter till tändstiftet och slå sedan på din gräsklippare. Kontrollera om gräsklipparen flyttar smidigare nu, efter du fast och dras åt bältet.