mynewspapers.net

Hur du dra åt din rumpa med övningar

Hur du dra åt din rumpa med övningar


Enligt ShapeFit, vill dra åt, forma och tona musklerna i skinkorna är ett gemensamt mål för många människor och kvinnor särskilt verkar ofta överväga skinkorna ett problemområde. Medan kvinnor lagrar mer fett i området och generellt har en högre kroppsfett, finns det några övningar som kan hjälpa att skärpa och ton skinkorna för både män och kvinnor.

Instruktioner

• Lägga till skivstång knäböj till din träningsrutin. Barbell knäböj är den bästa övergripande övningen för att bygga muskelmassa och forma och toning skinkorna, enligt ShapeFit. Om du vill utföra en squat, stå innehar en skivstång som vilar över din övre trapetsoid muskler och axlar med fötterna bara bredare än axelbredd. Dra axlarna bakåt, kontrakt din nedre ryggmusklerna och ta ett djupt andetag. Böj på knäna och sakta sänka din kropp med låren parallellt med marken. Långsamt tillbaka till din startposition och upprepa.

• Utför minst 30 minuter aerobisk aktivitet varje dag. Enligt National Health Service, kan aeroba övningar som promenader, cykling, jogging och simning hålla din vikt under kontroll, vilket kan bidra till att hålla envis fett av skinkorna. Aeroba aktiviteter kommer också att öka uthållighet för övningar som specifikt inriktas på skinkorna. Ytterligare en fördel, aeroba aktiviteter minska risken för fetma och hjärt-och kärlsjukdomar, öka ditt humör, stärka ditt hjärta och hålla virussjukdomar i schack.

• Göra utfall regelbundet när du är på gymmet. Utfall är den näst vanligaste övningen för toning och forma skinkorna, enligt ShapeFit. För att utföra ett utfall, placera fötterna skuldra bredd isär med fötterna pekandes rakt fram. Med ett par hantlar i händerna, flytta vänster fot framåt, att hålla benet centrerad över din vänster fotled tills höger knä är cirka 30 cm från marken. Att hålla dina knä och höft rakt, ta benet tillbaka till sin startposition. Upprepa rörelsen på samma sätt med din högra benet.

• Läs kickback rörelsen och lägga till din träningsrutin. Kickback rörelsen är en gynnsam rörelse för att forma skinkorna, och det kan också öka balans, enligt styrka-utbildning-Woman.com. Att göra kast rörelsen, hålla en balans bar och placera en hand på väggen bo stadig. Böj vänster knä och utöka din högra benet bakom dig i vinkel med tån vidröra golvet och hälen i luften. Lyft din högra benet upp en liten mängd tills du känner att skinkorna skärpa. Pulsera din vänstra ben upp och ner för ungefär 10-20 repetitioner. Växla till det andra benet och upprepa rörelsen.