mynewspapers.net

Hur du donerar en säng madrass

Hur du donerar en säng madrass


Om din begagnade madrass är för fint för att skräp eller återvinna, kan du donera det till någon annan som behöver en säng. Några välgörenhetsorganisationer och organisationer kommer att komma till ditt hem och plocka upp, men andra kan kräva att du leverera det till ett drop-off centrum. Har du ingen preferens när det gäller huruvida en välgörenhetsorganisation använder din gamla madrass, kan du också annonsera det till individer i behov. Antalet tillgängliga alternativ garanterar nästan att du kommer att hitta ett nytt hem för din gamla madrass.

Instruktioner

• Be företaget som levererar din nya madrass om de acceptera används madrass donationer. Om företaget bara drag eller återvinner använda saker, kan de fortfarande kunna hänvisa dig till en lokal resurs för att göra donationer.

• Kontakta Frälsningsarmén på 1-800-728-7825. Organisationen har mer än 2.300 drop-off Center men också hämtar upp artikeln utan kostnad om resurserna tillåter.

• Besök DonationTown.org och klicka på avsnittet "schemalägger en gratis donation". Ange ditt postnummer. Om katalogen innehåller välgörenhetsorganisationer i ditt område att plocka upp madrassen donationer, kan du sedan in din kontaktinformation, Välj en välgörenhetsorganisation och schemalägga pickup.

• Samtal kyrkor, skyddsrum och secondhandbutiker i din kommun att se om de accepterar donationer eller känner till några familjer i behov av en säng.

• Lägga upp en annons på gratis Internet styrelser som CraigsList.com. Skriva en detaljerad beskrivning av den, inklusive storlek, varumärke, defekter och alla potentiella allergener som sällskapsdjur ilska eller cigarettrök. Observera att det är gratis för alla som behöver det, och om du behöver pickup eller om du kommer ordna leverans.