mynewspapers.net

Hur du döljer platt-TV-kablarEn platt-TV är iögonfallande och kul att titta på när du monterar det mot din vägg. Nackdelen med denna uppsättning är att bestämma vad man ska göra med ledningarna. Du har kabel-ledningar, DVD tråd och förstärkare ledningar allt rinnande ur din TV-apparat och exponerade ledningarna kan snabbt bli ett öga öm. Istället för att lämna kablarna för alla att se, överväga sätt att dölja plattskärms TV ledningar på ett sätt som är lätt för dig att göra på egen hand.

Instruktioner

• Investera i en Övermålningsbar kabel management raceway. Koppla dessa rektangulära fack till din vägg och tuck kablarna inuti för att dölja dem när de reser från din platt-TV till din ljud- och komponenter. Om du köper en Övermålningsbar kabel management raceway, måla det att matcha din väggfärg, så den praktiskt taget försvinner mot väggen.

• Dölj TV sladdar bakom baseboards, under mattan och runt Dörrfodren. Tryck in den dolda TV ledningar i en öppning och sedan driva det hela vägen tills det kommer ut i andra änden. Om du har en lång väg att gå, fungerar inte denna teknik. I stället, tuck den i som du gå. Till exempel köra en kabel längs socklar och använda fingrarna för att tuck kabeln under.

• Skär ett hål i väggen bakom din platt-TV och skjut trådarna genom hålet. Detta fungerar särskilt bra om rummet där ditt ledningar kommer att Visa är en garderob eller verktyget för området. Installera dina eluttag och kabelkontakten i rummet bakom TV: N och alla dina ledningar kommer att täppa till lämplig plats bakom TV: N i rummet bredvid.