mynewspapers.net

Hur du döljer mekaniska system i källaren

Hur du döljer mekaniska system i källaren


Källare huset ofta de mekaniska komponenter som utgör den uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (HVAC) system. Dölja dessa mekaniska system kan hjälpa dig att skapa mer utseende i källaren, dölja oattraktiva industrikomponenter. Det finns ett antal alternativ att välja mellan, beroende på layouten av källaren, din budget och storleken på de delar du vill dölja.

Instruktioner

• Bygga murar runt de mekaniska system för att skapa ett separat rum som rymmer delarna. Inkludera en dörr i en av väggarna för enkel åtkomst. Gör rummet tillräckligt stor för reparatörer åt om behov uppstår. Måla ytor för att matcha den omgivande källaren. Dekorera väggarna med bilder eller hyllor för en hemtrevlig känsla.

• Skapa utfackningsväggar runt de mekaniska system för ett lågkostnadsalternativ till fasta väggar. Montera gardinspiral mellan två befintliga väggar nära komponenterna. Bifoga golv till tak gardiner till tråd. De kan lätt glida öppen om åtkomst krävs.

• Dölja mindre mekaniska komponenter såsom kontrollpaneler, elektriska lådor eller växlar genom att täcka dem. Placera en hopfällbar skärm, så att det sträcker sig förflyttas en aning utåt från väggen, som täcker området. Hänga en bild som är större än området för en komponent som ligger jäms med väggen. Fäst en bit av dekorativa tyg över området.

• Dölja större mekaniska komponenter som pipes som går över i källaren taket genom att täcka dem i en faux balk. Faux balkar ser ut som fast material på utsidan men är ihåliga att passa över röret. För rör som kommit ut i golvet, bygga en kolumn runt den som sträcker sig från golv till tak.