mynewspapers.net

Hur du döljer en stor pipa

Hur du döljer en stor pipa


Gå in i ett rum bara för att välkomnas av en stor pipa varje gång är inte en trevlig upplevelse. Stora rör kan förstöra utseendet på ett utrymme av vilket ger en industriell känsla inte ofta önskas. Eftersom rören sannolikt ger ett viktigt syfte, får att ta bort fult inte vara ett alternativ. Lyckligtvis kan du använda flera metoder att dölja de stora rör och förbättra utseendet på rummet.

Instruktioner

• Dölja din stora rör med en rumsavdelare som en japansk shoji skärm. Denna metod fungerar för stora rör som kommer ur golvet eller köra längs en längd eller höjden på väggen. Rumsavdelare innehåller ofta tre till fyra paneler, så bredd gör dem idén för att dölja stora rör.

• Bygga ett trä för den stora rör. Mät längd, bredd och höjd av röret och skär bitar av plywood tillräckligt stor för att täcka området. Göra en tresidig cover om röret exakt väggen eller en rektangulär låda om röret skjuter ut från golvet. Måla beläggningen för att matcha den befintliga väggen färgen och glida på plats över den stora rör.

• Dölja ett stort rör som sitter mot en vägg genom att täcka den med en gardin eller en bit tyg. Installera en gardinstång som innehåller parenteser som sträcker sig långt från väggen för att rymma den stora rör. Placera tyget eller gardinen på stången för att dölja röret.

• Placera en radiator täcka över ett tjockt rör som skjuter från golvet. Radiator täcker lätt slip på och av för pipe tillgång. Mät höjden och bredden av röret innan de köper locket för att säkerställa att du får en ordentlig storlek.

• Sätt en stor, fast bokhylla eller annan möbler framför stora röret att blockera den från vyn.