mynewspapers.net

Hur du döljer en besöksräknare i frontpage

Hur du döljer en besöksräknare i frontpage


Webbdesigners vill veta hur många träffar de får en dag. En besöksräknare är det bästa sättet att hålla reda på en webbplats trafik; men du inte besökare som tittar på denna information. Att skapa en dold besöksräknare i FrontPage kommer att spåra en webbplats trafik och lagrar informationen för designer.

Instruktioner

• Öppna mappen webbplats i FrontPage och dubbelklicka på den sida där disken kommer att gå. Besöksräknare är normalt placerade på startsidan för en webbplats. men de kan placeras på valfri sida. Att placera en räknare på en produktsida för en e-handelsplats kan ge dig statistik över hur många människor Visa sidan jämfört med hur många beställningar där placeras.

• Leta upp där du vill räknaren placerade på sidan och klicka på den platsen. Markera "Komponent" under fliken "Infoga" och välj "Hit Counter." Klicka på "Slutför" för att infoga disken.

• Markera räknaren och välj fliken "Format" i verktygsfältet. Besöksräknaren visas som ett ankare pekar eller infoga markör. Om du klickar på för att visa sidan i koden, kan du hitta hela texten och kodning för att markera. Klicka på alternativet "Teckensnitt" i rutan som dyker upp. Markera rutan bredvid "Dolda" och klicka sedan på "OK". Publicera sidan på webben och Visa sidan i en webbläsare. Kontrollera att disken inte är synlig och räknaren inte ã¤ndrats resten av sidan.

• Klicka på "Verktyg" i den längst upp och välj "Internet inställningar". Gå till fliken "Avancerat" och markera "Visa dokument i dolda mappar". Klicka på "Apply". Detta kommer att uppdatera din hemsida och att du kan se dolda filer.

• Öppna panelen mappar för att visa alla mappar för din webbplats. Panelen mappar ligger på höger sida av skärmen i samma låda som navigeringspanelen. Leta upp den privata mappen, och klicka på den för att öppna den.

• Högerklicka på filen som är (namn) .cnt. Sidans namn hänvisar till sidan där du placerat besöksräknaren. Välj "Öppna med" från droppa ned menyn som visas.

• Välj "Textredigeraren" eller "Anteckningar" från tillgängliga filer, klicka på "OK". Anteckningar kommer att öppna och Visa din besöksräknare statistik.