mynewspapers.net

Hur du döljer dina apparater

Hur du döljer dina apparater


Införliva ett sammelsurium av apparater i ditt kök och badrum kan vara en utsmyckning mardröm. Dölja ditt kök och bad apparater ger ditt hem en mindre rörigt, mer naturligt utseende och frigör värdefull mot rymden för mat prep i kök och tvätt i badrummet. Oavsett vad din budget, är det möjligt att dölja dina apparater för att skapa dekorativa utseende och uncluttered utrymme du längtar efter.

Instruktioner

• Dölja stora köksmaskiner bakom stängda dörrar. Fästa skåp paneler till dina apparater kan hjälpa dem att försvinna in i din Utsmyckning system.

• Dölj bänkskiva mikrovågsugn, blandare, brödrostar och andra små köksmaskiner inuti köksskåp. Kontrollera att mikrovågsugnen kan dras på disken innan du använder, att tillhandahålla tillräcklig ventilation.

• När skåp utrymme är tillgängligt, dölja små köksapparater i en rullande köksö. Låsa hjulen för en ö mitt i ditt kök. Rulla ön till en räknare nära outlets när du är redo att använda apparater.

• Använda en mikrovågsugn skåp eller en vagn där det finns plats och använda lagringsutrymmet för små köksmaskiner. Om du vill dölja det, kasta en vacker duk över den när den inte används eller stötta en bild eller ett tecken framför som enkelt kan tas bort när du använder mikrovågsugnen området mikrovågsugn är ett öppet utrymme.

• Dölja stort badrum apparater, såsom varmvattenberedare eller tvättmaskin-torktumlare enheter, bakom en hopfällbar skärm som lätt tas bort för åtkomst.

• Förklädnad mindre badrum apparater som slag-torktumlare, locktänger och elektriska rakapparater i ett skåp. Placera skåpet så nära ett utlopp som möjligt för apparaten användarvänlighet.

• Använd kreativa apparaten lagring i större badrum. Lägga till en byrå eller bröstet bara för slag-torktumlare, locktänger och andra objekt. Använd en armoire för ännu mer förvaring.