mynewspapers.net

Hur du blir certifierad att undervisa kvinnor självförsvar klasser

Hur du blir certifierad att undervisa kvinnor självförsvar klasser


Även villkoren för kvinnors självförsvar certifiering varierar beroende på leverantör, finns det vissa viktiga attribut som självförsvar instruktörer visas normalt. Dessa attribut inkluderar--- men är inte begränsade till---en stark tro på förmågan att själv försvara, självsäkerhet mildras med värme och tillgänglighet, en angelägen om förståelse av olika bakgrunder och ett fast åtagande att kulturell medvetenhet, en stark känsla av självinsikt, respekt för studenter, och känslomässig stabilitet att hantera tidigare eller för närvarande misshandlade personer. National Women's Martial Arts Federation (NWMAF) och amerikanska sport- och Fitness Association är två av de ledande leverantörerna av kvinnors självförsvar certifiering.

Instruktioner

• Använd gula sidorna eller en sökmotor på Internet för att hitta en kampsport eller självförsvar skola i ditt område. Registrera dig för självförsvar klasser och börja träna. Registrera dig i ett program som fokuserar på kommunikation och konfronterande färdigheter, konflikten resolution färdigheter, nedtrappning tekniker, försvar mot hastigt angrepp, väpnade attacker, flera angripare och marken manövrar. Majoriteten av leverantörer kräver minst 500 timmar av självförsvar utbildning för certifiering.

• Fråga självförsvar eller kampsport instruktör att lära ut självförsvar tekniker och slutföra minst 50 timmar av anvisningstiden. Har din instruktör skriva på färdiga anvisningstiden, och vara beredd att presentera dokumentet signerat certifikat providern.

• Testa och förbättra dina självförsvar genom att läsa litteratur specifikt för kvinnors självförsvar. Förutom instruktions litteratur, läsa förstahandsinformation konton av kvinnor som har framgångsrikt försvarade sig eller som har försökt att försvara sig och misslyckades. Ju mer du vet om varje aspekt av kvinnors självförsvar---inklusive de psykologiska och emotionella komponenter som informera att behöva själv försvara---den bättre kvalificerade kommer du att för självförsvar certifiering.

• Begära en ansökan om certifiering av en seriös leverantör. Vissa leverantörer, som amerikansk Sport & Fitness Association, att du måste ta en online test för att avgöra dina kvalifikationer för ett program. Andra leverantörer, till exempel NWMAF, kan du ladda ner ett program direkt från deras hemsida.

• Fylla i och lämna in ansökan i god tid. Inkludera alla stödjande material, såsom instruktör-signerade dokument vouching för din utbildning och instruktions tid och eventuella rekommendationsbrev från klasskamrater eller studenter du har tränat. Kontakta certifikatleverantör direkt om du har några frågor angående ansökningsförfarandet.