mynewspapers.net

Hur du bläddrar min PS3 systemfiler via min laptopSony PlayStation (PS3) är en hem spelkonsol som kan ansluta till Internet. Mycket som en dator, kan PS3 använda en fil explorer funktion att lägga till och ta bort filer från dess inre hård driva. Detta kan åstadkommas med en bärbar dator och en Internet-anslutning via en FTP-klient. FTP-servern installeras på PS3 och nås via en FTP-klient.

Instruktioner

• Hämta Blackb0x PS3 FTP eller PS3 FTP-Server. Hämta och installera Filezilla, FlashFXp eller CuteFTP på datorn (se resurser).

• Högerklicka på filen Blackb0x FTP eller PS3 FTP-Server och klicka på "Kopiera" från menyn som visas. Sätt in en USB-enhet i datorn och öppna den från "Start"-menyn.

• Högerklicka på ett tomt utrymme på flash-enheten och klicka på "Klistra in" från menyn som visas. Koppla bort flash-enheten från datorn.

• Sätt in flash-enheten i PS3 och gå till spel-menyn. Välj installera"paketfiler." Markera den FTP-server som du hämtat och det installeras.

• Välj Blackb0x eller PS3 FTP-Server från avsnittet PS3 spel att köra servern. Öppna FTP-klienten installerades på datorn och ange din PS3 IP-adress i fältet "IP". Ange "21" som portnummer. Klicka på "Anslut" och visas en lista över din PS3's filer på datorn.