mynewspapers.net

Hur du bifogar skåp i tegelväggar

Hur du bifogar skåp i tegelväggar


Tegelväggar lägga till ett unikt dataelement i utseendet på ett rum. De lägger också en intressant utmaning om du vill bifoga skåp direkt till tegel. Det kan definitivt göras, men om du inte anser dig själv mycket praktiskt, du kommer att vilja ta in en professionell. Det sista du vill är att ha den skåp kommer brakande ner efter du fyller dem.

Instruktioner

• Leta upp där du vill fästa skåp. Se till att området är fri från skräp så det är enklare att arbeta i.

• Mäta upp från golvet och markera väggen på botten höjd var skåpet kommer att placeras. Om du placerar skåpen ovanför en redan existerande bänkskiva kan du mäta från toppen av räknaren. Det är en bra idé att ha minst 18 till 24 inches utrymme mellan toppen av disken och botten av skåpet, men kan du mer utrymme beroende på hur du tänker använda skåp. Med hjälp av nivån, dra en rak linje där längst ned i skåpet kommer att sitta mot väggen.

• Använda en two-by-four, bygga en T-formad stödstruktur. Använda avståndet från golvet eller bänkskiva som du mätt i föregående steg att mäta och bygga T. Det är bra att ha T-struktur om 1/4 tum kortare än denna mätning. Som ett exempel, om mätningen är 24 inches, skär den vertikala bit till 22 1/2 inches lång. Den verkliga dimensionen av en two-by-four är faktiskt 1 1/2 av 3 1/2. Sedan skär en andra horisontella bit ca 24 inches lång (den exakta längden på denna pjäs är mindre viktigt). Stå lodrät lappa upprätt och placera den horisontella pjäsen på toppen och bifoga. Det bör nu se ut som ett T, som står 23 3/4 inches hög. Om du står det mot väggen, bör det komma precis nedanför den rad du har för längst ned i skåpet.

• Predrill hål genom baksidan av skåp där du vill att skruvarna för att gå igenom. Dessa kommer att behöva gå genom ramen som detta kommer att vara den viktbärande delen av skåpet. Du vill inte borra igenom den tunna, yttre skalet eftersom det inte är tillräckligt stark. Det är en bra idé att ta bort dörrarna så de inte är i vägen, och även att minska vikten.

• Lyft skåpet och placera den ovanpå T-strukturen. Be din assistent att hjälpa till med detta, som skåp kan vara tunga och otympliga att hantera. Använda trä shims under skåpen och T-struktur, höja skåp så att botten sitter rätt på den linje du ritade på väggen.

• Leta upp de förborrade hålen i skåpet. Med hjälp av borrhammare och murverk lite, borra hål i tegel ca 1/4 tum djup. Upprepa för alla förborrade hål i skåpet.

• Ta bort skåpet från T-strukturen och slutför borrning hål till ett djup av ca 3 1/2 inches. Ersätta kabinettet tillbaka på T-struktur och linje upp hålen i skåpet med dem i väggen. Installera med hjälp av tillverkarens rekommenderade skruv spets en Tapcon stil murverk ankare fästelement genom varje förborrade hål. Ankare bör fästa sig tätt på betongen. Dra inte åt helt. Använda shims, kontrollera att skåpen är nivån och sedan avsluta skärpning ankare. Ta bort T-strukturen och byta ut dörrarna.