mynewspapers.net

Hur du bifogar en veranda Post i betong

Hur du bifogar en veranda Post i betong


Om du lägger till en veranda järnväg eller en markis, kräver bifoga ett inlägg till din konkreta veranda platta en stark och stadig fästpunkt. En post innehavaren ansluten till din veranda med eftersläpning bultar kommer att ge den fästpunkt du behöver. När ansluten, kan du glida inlägget in ankaret och sedan fäst den på plats. Med hjälp av innehavaren, ska du förankra inlägget så att det kan motstå även extrema väderförhållanden, resterande stabil och upprätt som trät av inlägget håller upp under kraft utvidgas mot den.

Instruktioner

• Placera posten i position på betong och har en medhjälpare hålla den upprätt. Markera platsen för inlägget på verandan av beskriver basen med en bit av krita. Ta bort inlägget och ställ det åt sidan.

• Använd krita kontur för att placera post innehavaren på betong. Göra vissa väggarna av innehavaren anpassa formen på post märket på verandan. Hålla innehavaren av inlägg på plats med en hand och sedan markera platsen för bult-hål i botten av innehavaren på betong med krita. Ta bort inlägget korthållaren.

• Bifoga en betong borr till en borrhammare och sedan borra ett hål i varje bult-hål markerar för lag bultar används för att säkra post innehavaren på plats. Använd ett vakuum för att ta bort betong damm kvar från borrning processen.

• Placera post innehavaren på verandan med bult-hål i botten i linje med de borrade hålen i verandan. Skjut en bricka på lag bulten och sedan bult inlägget fast med en hylsnyckel att skruva fast bulten till varje bult-hål.

• Lägg veranda inlägg till innehavarna av post. Säkra inlägg på plats genom att antingen dra åt bultarna på sidorna av innehavaren, som stänger väggarna av innehavaren runt inlägg, eller genom att skruva 2-tums galvaniserade skruvar genom skruvhålen i sidorna av innehavaren direkt i sidorna av inlägg.