mynewspapers.net

Hur du bifogar en trumma utlösare

Hur du bifogar en trumma utlösare


Det är inte svårt att fästa en trumma utlösare till en trumma att inleda olika specialeffekter eller om det kommer från en Roland drum modul. Tricket är att se till att avtryckaren är ut ur drabbar sortiment, så du inte är knackar med hjälp av trumman--antingen från pinne att trumma huvudattrapp--faktiskt slå avtryckaren av olyckan, medan under trummande. Trumma utlösare används mest för akustiska trumset och i denna artikel kommer vi ta upp hur du bifogar en utlösare till en akustisk kit, i motsats till en elektrisk trumset.

Instruktioner

• Placera trumma utlösaren nära kanten av trumman du vill använda. Räkna ut där du normalt slå trumman huvudet när du spelar, och se till att den är utom räckhåll.

• Ta ut din gubbe tejp och bifoga två tunna remsor till basen på trumman utlösaren. Har i ändarna av bandet komma till fälgar och över sidan, där trumman huvudet är. Tejpa ner trumma utlösaren.

• Placera en annan trumma trigger på undersidan av en cymbal--en tum eller så med eggen-- och tejpa fast den ner med gaffatejp. Att placera en trumma utlösare upp nära klockan, ovanpå cymbal, fungerar också.