mynewspapers.net

Hur du bifogar en rostfria diskbänken i en bänkskiva i granit

Hur du bifogar en rostfria diskbänken i en bänkskiva i granit


Bänkskivor i granit och rostfria Diskbänkar är ofta komponenter i köksdesign. Konstruktion i granit kan skära stenen så att den passar diskbänken exakt, polering fälgen så att diskbänken kan installeras under den sten yta. Detta ger en renare installation, både i utseende och i underhåll eftersom det finns inga synliga rim att fånga skräp. Installera en diskbänk i rostfritt stål i en bänkskiva i granit kräver tid mellan installationen av diskbänken och installation av VVS att säkerställa ett fast självhäftande band.

Instruktioner

• Applicera en tunn linje av silikon täta runt på undersidan av diskbänken öppning i granit räknare. Pressa röret av täta försiktigt för att få en kontinuerlig linje lim med inga pauser.

• Linje upp diskbänken med öppningen och tryck fast in i limmet. Kolla från ovan att se till att det visas även runt alla sidor och justera om det behövs.

• Placera den 2-gånger-4 över diskbänken är öppningen ovanpå den granit och krok ena änden av C klämman genom diskbänken avloppet. Den andra änden fäster vid toppen av den 2-gånger-4, håller diskhon på plats medan limmet härdar.

• Fäst diskbänken monteringsdetaljer under disken med epoxi. Sätta en liten mängd epoxi direkt på stenen, bredvid lavoarens kant, och tryck på bulten stammen in i den.

• Tillämpa en annan dab epoxi på lavoarens kant bredvid bult stammen och placera monteringsklämma. Vänta 10 minuter tills epoxin att ställa in och Använd en skiftnyckel för att fästa monteringsklämma bult stjälken med diskbänken monterings bult. Upprepa för varje klipp. Låt epoxin härda i minst 24 timmar innan du tar bort C klämman och 2-gånger-4 och innan upphakning avfall röret och VVS till diskbänken. Underlåtenhet att vänta med detta länge kan resultera i diskhon drar sig undan från graniten.