mynewspapers.net

Hur du bifogar en krans till mottagning tabeller

Hur du bifogar en krans till mottagning tabeller


Bröllop mottagning dekorationer ange tonen för att fira ett nytt äktenskap. Pryder borden på en mottagning mötesplats med garland skapar en explosion av färg och konsistens. Men kanske du undrar vad den bästa metoden är att fästa garland tabeller utan att orsaka skador på borddukar eller tabeller. Om du vill piffa upp mottagning tabeller med blommor eller syntetiska kransar, kommer att säkert infästning garland till tabeller säkerställa att dina dekorationer se attraktiv genom firandet.

Instruktioner

• Utforma hur du vill att garland att vara fäst till bordet. Alternativ kan vara att placera krans runt kanten av en tabell i en rak linje eller drapering garland längs framsidan av tabellen i swags.

• Täck tabellen med linne som kommer att utnyttjas som en bordsduk. Infoga ett häftstift eller rak stift med en ögla i kanten av bordet, genom linne, vid den punkt där garland wrap börjar. Observera att sängkläder inte kan flyttas efter garland har kopplats.

• Skär en längd av raffia fiskelina cirka 6 till 12 inches i längd, beroende på den krans som är att vara fastsatt i tabell diameter. Linda raffia eller fiskelina runt huvudet av tummen tackel, eller genom öglan hålet.

• Be en partner att hålla krans på plats. Knyt den raffia eller lina som har säkrats till tack i tabellen runt garland att hålla det på plats. Knyta raffia i en dekorativ rosett, eller skära av eventuella överskott längd fiskelina, som ska döljas i lövverket av garland.

• Upprepa processen att binda krans till häftstift i kanten av bordet varje 18 inches till 36 inches beroende på vikten av garland hängde. Tyngre garland kommer att kräva fler fästpunkter på bordet. Krans som sträcker sig i en rak linje eller drapera garland i lågt hängande swags för en mer uttalad utseende. För att skapa swags, säkra garland till ett tack i varje hög punkt längs kanten av bordet.