mynewspapers.net

Hur du bifogar en glas kakel Backsplash i granit

Hur du bifogar en glas kakel Backsplash i granit


Bara för granit är några villaägarnas uppfattning om en perfekt backsplash betyder inte att du måste vara fast med en sådan inredning fixtur om den är installerad i ditt hem. Det finns ingen anledning varför du inte kan säkra Glaskakel över backsplash själv. Glaskakel kommer i ett brett spektrum av färger, texturer och former, så att du kan hitta ett blad för ditt kök som är ogenomtränglig för vatten, lätt att rengöra och snygga.

Instruktioner

• Mät din nuvarande granit backsplash. Mäta ett Glaskakel. Beräkna hur många glaslager kakel att måste du täcka backsplash området. Trimma din ark med en kakel-fräs om det behövs.

• Täck granit med ett generöst lager av glas kakel limmet. Utjämna det med en 3-tums-wide spackel tills du har en bädd av limmet mot granit, redo för täcker av kakel.

• Tryck på varje blad av Glaskakel direkt i limmet, håller varje ark på plats i en minut. Låt dem torka i minst 30 minuter.

• Täck sprickor mellan alla glas brickor med injekteringsbruk, driver injekteringsbruk i sprickor mellan glas kakel med en spackel.

• Skrapa bort överflödig injekteringsbruk med en murslev och torka bort överflödig injekteringsbruk med en fuktig trasa. Tillåta injekteringsbruk för 48 timmar.