mynewspapers.net

Hur du bifogar en Gate spärr i en icke-Flush yta

Hur du bifogar en Gate spärr i en icke-Flush yta


Installera en gate spärr vanligtvis tar under en timme att slutföra. För att fungera ordentligt, de två delarna av spärren justeras där porten möter gatepost och skruvas på plats. Om porten och gatepost inte spola när porten är stängd, låset inte att fungera korrekt. Den lämpliga lösningen på detta problem beror på den relativa positionen av porten och gatepost när porten är stängd. Till slut de ytor som spärren komponenterna är kopplade till görs spola och låset är installerad på vanligt sätt.

Instruktioner

Om framsidan av porten ligger bakom framsidan av Gatepost

• Stå inför baksidan av staketet, mittemot porten gångjärn yta. Be en assistent att stänga grinden (bara tills framsidan av porten är jäms med framsidan av gatepost) och hålla den på plats. Placera en 18-tum lång, 2-av-4-tums plank vertikalt på gatepost, ungefärligt centrerad till höjden av porten. Den främre ytan av plankan är positionerat för att träffa baksidan av porten. En gång installerat, att plankan fungera som utfärda utegångsförbud för stopp. Spåra kanterna på plankan på gatepost med en penna. Ta bort plankan.

• Fäst flera skruvar i plankan, jämnt fördelade i en linje, 4 eller 5 inches isär. Skruvarna ska gå endast delvis genom plankan. Öppna grinden för att ge dig själv mer utrymme att arbeta. Flytta på plankan på gatepost, arrangera i rak linje till spårade kontur. Håll säkert plankan på plats och skruva på plankan till gatepost. Flytta till gångjärn sida av staketet och stäng porten. Använda en tung sten eller tegel för att hålla grinden stängd medan du installerar spärren.

• Test-fit spärren komponenterna på porten och gatepost att bestämma där de ska installeras ska fungera korrekt. När du är nöjd med sina positioner, använda en penna för att spåra runt Basplattor spärren komponenter i porten och gatepost. Den rörliga delen av spärren installeras först, vanligtvis på grinden.

• Anpassa komponenten spärren till referens kontur på utfärda utegångsförbud för. Med hjälp av en borrmaskin och Travbett, skruv komponenten till gaten, skruvarna i spärren kit.

• Anpassa komponenten spärren till referens kontur på gatepost. Kontrollera igen sin ställning för att säkerställa att låset fungerar korrekt när porten är stängd. Skruva komponenten som gatepost.

Om framsidan av porten framför Gatepost

• Stäng porten säkert. Mäta djupet av den port som sticker ut framför gatepost. En lucka som är mindre än 3/4 tum kan korrigeras genom att placera stål brickor mellan spärren och gatepost. När du monterar komponenten spärren på inlägget, passera installationen skruvarna genom skruv-hål i bottenplattan, sedan genom en skorsten med brickor och i inlägget. Tjockleken av brickor är lika med bredden på klyftan mellan porten och gatepost. En lucka som är större än 3/4 tum kommer att kräva installation av en planka på framsidan av gatepost att agera som en spacer.

• Skära en bit skrot virke till bredden av gatepost och 4 inches lång. Tjockleken på plankan beror på skillnaderna i anpassningen av utfärda utegångsförbud för och gatepost. Stål brickor kan användas tillsammans med plankan för att skapa en spacer av lämplig tjocklek. Placera på plankan på framsidan av gatepost på höjden där du vill installera spärren. Montera på plankan till inlägget med skruvar, en nära varje hörn.

• Stäng porten. Använda en tung sten eller tegel för att hålla grinden stängd medan du installerar spärren. Test-fit spärren komponenterna på porten och spacer att bestämma där de ska installeras ska fungera korrekt. När du är nöjd med sina positioner, använda en penna för att spåra runt Basplattor spärren komponenter i porten och avstånd planka. Den rörliga delen av spärren installeras först, vanligtvis på grinden. Anpassa komponenten spärren till referens kontur på utfärda utegångsförbud för. Med hjälp av en borrmaskin och Travbett, skruv komponenten till gaten, skruvarna i spärren kit.

• Anpassa komponenten spärren till referens kontur på avstånd plankan. Kontrollera igen sin ställning för att säkerställa att låset fungerar korrekt när porten är stängd. Om inte avståndsbilden är ganska tjock nog att spärren komponenterna i anpassningen när porten är stängd, placera travar av brickor mellan spärren och plankan. Skruva den spärr komponenten till plankan genom att överföra skruvarna genom skruv-hål i bottenplattan av spärren, genom högar av brickor, i plankan.