mynewspapers.net

Hur du bifogar en Back-Up Generator för att driva ett hus

Hur du bifogar en Back-Up Generator för att driva ett hus


Reservgeneratorer skapa en andra energikälla för hus i en tid av strömavbrott. Orkaner, tornados, snöstormar och andra nödsituationer kan lämna ett hem utan el för dagar eller veckor. Genom att inrätta en generator, förbereda dig för dessa nödsituationer. En permanent standby generator körs på naturgas från hemmet, vilket gör det en idealmodell för ett hus. En standby generator kan ansluter till ledningar som hus och aktiveras genom ett tryck på en knapp eller utlöst av en överföring tråd på tiden av ett strömavbrott.

Instruktioner

Installera en Standby Generator

• Montera generatorn på en betongplatta ca 15 fot bred nära bränslekälla. I det här fallet placera generatorn nära gasar fodrar av huset. Platsen måste vara plan och i ett väl ventilerat utrymme från dörrar och fönster. Detta är att förhindra att avgaserna kommer in i huset.

• Ring företaget makt och be dem stänga av strömförsörjningen till ditt hem innan du installerar växeln överföring. Du kan ha strömmen påslagen efter installation av växeln överföring är klar.

• Kabel växeln överföring nära panelen house krets (breaker box). Det rekommenderas att du rådfråga en elektriker för denna uppsättning. Reservgeneratorer ansluta till huset ledningar genom en överföring switch. Du behöver växeln överföring för att undvika "backfeeding" i verktyget rader. De flesta generatorer levereras med en förkopplad överföring switch.

• Koppla en kabel att tjäna både överföring switch panelen och panelen huvudsakliga circuit breaker. Säkra vita och marken ledningar till de motsvarande vita och slipad stång av varje panel.

• Sätta upp en 30-amp kretsbrytaren genom panelen huvudkretsen genom att fästa svarta och röda trådarna från kablarna av kretsbrytaren. Låsa buss flikar på panelen service till brytare och Anslut andra änden av svarta och röda trådarna till power line bilagor belägna nära växeln överföring.

• Installera flänsad inlopp box. (Hoppa över till steg 7 om du redan har en flänsad inlopp ruta.) Du kanske inte behöver utföra detta steg om växeln överföring redan innehåller en 30-amp flänsad inlopp kontakt. Rutan flänsad inlopp placeras på utsidan av huset nära generatorn. Du måste skapa ett hål genom väggen och sedan använda en kabel för att täcka detta avstånd till växeln överföring. Montera rutan på utsidan väggen och sedan ställa in kablarna till motsvarande färger.

• Anslut en positiv twist lock till generatorn utanför huset. En negativ-twist plugg också ansluter från flänsad anslutningen till panelen överföring switch. Avsluta ansluter de färgade wirings till utsedda ledningarna.

• Anslut gasar fodrar till generatorn. För detta steg rekommenderas det att du rådfråga en professionell från gasföretaget eftersom du behöver köra en naturgas linje från ditt hus, provtryckning linjen, och ansluta den till kontakten på generator enheten. Arbeta med naturgas är farligt och olagligt att göra själv i vissa stater. Kontrollera med ditt lokala gas företag att se hur du ansluter din naturgas linjer.

• Säkert gas och elektriska anslutning baktill generator. Vara säker på att dessa anslutningar är fria från skräp och upphöjda från marken.