mynewspapers.net

Hur du bifogar cykel släp

Hur du bifogar cykel släp


Transport av gods, särskilt viktig last att majoriteten av cykelkärror är utformade för bör att bära, tas på allvar. Bike släp finns i en mängd av hitch mönster, men de är inte alla skapade lika. Dessa missöden måste vara säkert och kunna göra skarpa svängar, hit trottoarkanter och gupp och överleva den tillfällig ramla av cykeln medan fortfarande gifta. De flesta missöden har koppel design med en bifogad fil våren som har blivit populär för sin mångsidighet och enkel tillämpning.

Instruktioner

• Öppna spett spaken på bakhjulet. Spett spaken är stora spaken på utsidan av axeln mot den högra sidan av bakhjulet. Runt till andra sidan av hjul med vänster hand och ta ur vredet och våren. Med din högra hand, dra spett (lång tunn axeln) och våren helt ut, men lämna hjulet och våren på spett på plats.

• Plocka upp kopplingen och skjut spett genom det lilla hålet i kopplingen med klockan i kopplingen som vetter ut. Bell är runda utstick på kopplingen. Skjut på fliken bricka som kommer med trailer församling på spett. Kontrollera att kroken på fliken brickan är vänd inåt.

• Skjut spett och bifogade kopplingen tillbaka genom axeln av cykeln. Kroken i fliken brickan ska passa in i "dropout" av cykeln, en divot skära i ramen på alla cyklar.

• Nå runt och placera våren och ratten tillbaka på andra sidan av hjulet. Den stora änden av våren bör möta cykeln. Dra åt muttern något. Stäng spaken.

• Dra släpet på plats, rada upp dragstången med den koppling som du bara sätta på cykeln. Sätt in dragstången i koppel, skjuta den i tills den bottnar ut. Infoga den blanka stiftet genom hål som radas upp i redskapsfästet och skumt. Stretch säkerhetslåset över avsluta av PIN-koden.

• Loop nylon rem över cykelns ram, då loop tillbaka och klipp i slutet i den blanka ringen vid bortre änden av tow bar hitch.