mynewspapers.net

Hur du barnsäkra skåp låses

Hur du barnsäkra skåp låses


Ett skåp lock, spärren eller nedläggning är inte utformad med säkerheten för barn i åtanke, snarare som en bekväm stängning mekanism, som gör att du kan enkelt öppna och stänga ett skåp. Att barnsäkra dem för säkerhet är det bäst att installera en spärr som inte öppnas utan nyckel. Med hjälp av ett magnetiskt lås gör att du kan driva låsa med en magnetisk nyckel som en känga kort så det är fortfarande lätt och snabb, men också säker för ditt barn.

Instruktioner

• Leta efter ett fritt utrymme på undersidan av den övre öppningen av skåpet. Du måste se till att det finns några hinder, såsom skruvar som förhindrar att fångst som ansluter sig till insidan av skåpet öppningen.

• Placera fångst lappa med den självhäftande sidan mot skåpet. Magnetiska fångsten ska vara vänd utåt, till att öppna skåpet.

• Skala bort det skyddande bakningen på limmet och tryck fångsten mot skåp ramen. Se till att du trycker på den fast på plats. Placera låset på sidan av skåpet dörren så att det möter upp med magneten på fångsten.

• Skala stöd av limmet på baksidan av låset och tryck in i position. Detta måste också drivas mycket hårt mot dörren.