mynewspapers.net

Hur du återvinner Ricoh Toner

Hur du återvinner Ricoh Toner


Del av att äga en Ricoh kopiator eller skrivare ersätter dess konsumtionsvaror såsom tonerkassetten. När du byter begagnade toner med en ny, måste du hantera den gamla patronen korrekt. Material som används i toner kan vara potentiellt skadliga för miljön, så med tiden att återvinna patronen är nödvändigt. Med hjälp av Ricoh toner återvinning programmet håller används toner ur deponin och hjälper skydda miljön.

Instruktioner

• Ta bort den gamla Ricoh tonern från skrivare eller kopiator och ställ det åt sidan. Tar bort den nya tonerkassetten i rutan Spara i plastpåse och fält. Placera den gamla tonerkassetten i plastpåsen och tejpa fast den ordentligt och placera den i rutan.

• Tejpa rutan stänga med förpackningstejpen. Kontrollera att rutan ordentligt förseglas.

• Gå till webbplatsen för Ricoh (se resurser) och klicka på knappen modell Sök överst höger på skärmen. Välj ditt modellnummer från listan.

• Observera den adress som anges för återvinning din toner. Adress en fraktsedel och fästa den till rutan. Använder du frakt leverantör du väljer för att skicka tonerkassetten för återvinning.

• Ange ditt postnummer för att hitta en lokal Ricoh toner återvinning centrum. Ta din begagnade toner till en återvinningsstation om du skulle hellre återvinna det lokalt än skicka den till en återvinningsstation.