mynewspapers.net

Hur du återvinner landskap kantning

Hur du återvinner landskap kantning


Liggande kantning är en användbar trädgård verktyg för att hålla gräset stoloner och rhizom löpare av en trädgård säng. Kantning hjälper hålla kompost i en säng och ge trädgården en färdig look. Hög kvalitet plast och glasfiber kantning är utformad för att hålla upp till 25 år. Sten eller betong blomma säng kantning kommer att pågå mycket längre. För vissa gräsmatta ägare, kan detta vara längre än livet blomma säng. Om du omarbeta en blomma säng, kan du återvinna kantning som är i gott skick för att spara pengar.

Instruktioner

• Ta bort smuts från runt kanter på båda sidor av materialet för att göra återerövra det enklare. Använda en hand murslev för att undvika att skada kantning.

• Glider platta bladet av en skruvmejsel under insatserna håller kantning på plats. Försiktigt arbeta skruvmejsel fram och tillbaka för att lossa insatserna utan att böja dem. Tung sten eller betong kantning kanske inte har stakes att förankra den på plats.

• Lyft bård från marken. Skölja smuts från kantning med en trädgårdsslang. Inspektera bård för att avgöra det är skick. Kasta bort delar av kantning som är skadade. Anslut oskadade sektioner tillsammans med kontakter från bärgade bitar av kantning.

• Infoga en spade i marken vertikalt runt gränserna för din nya trädgård säng till ett djup av sex inches att skapa en dike vägg. Använd en skopa spade för att gräva ett dike som sluttar i 45 graders vinkel från trench väggen till jord linjen trädgård säng. Skär några rötter du stöta med gren grensaxar att skapa en smidig och enhetlig dike.

• Placera kantning mot väggens dike. Infoga insatserna i marken genom kantning materialet och pundet dem på plats med en träklubba. Fyll i diket runt kantning materialet med jord.