mynewspapers.net

Hur du återvinner gamla mysbyxor

Hur du återvinner gamla mysbyxor


Många människor är medvetna om vikten av återvinning för hälsan hos vår planet. Även om du kanske redan återvinna din begagnade burkar och tidningar, visste du att dina kläder kan återvinnas för? Om du till exempel hitta ett par mysbyxor, gamla, och funderar på att kasta dem i papperskorgen, kanske du vill tänka igen. Isolerande kraften i mysbyxor gör dem perfekta återvinningsbara tyget. Försök återvinning din gamla byxor genom att vrida dem till ett varmt och kallt ris pack användbart för lätta smärta och ömhet.

Instruktioner

• Skär mysbyxor längs sömmarna på insidan av byxan benen, börjar längst ned i ett av benen och arbeta dig upp och över till andra sidan. Då, skära ner sömmen finns i centrum av framsidan av byxorna, börjar längst upp och skära mot botten. Vänd byxorna och göra samma cut i sömmen i mitten av baksidan av byxorna. Nu ska mysbyxor i två separata delar.

• Mäta en del av svett byxor, 3 fot 10 inches, och markera med krita. Skär i det här avsnittet av svett byxor.

• Vik denna remsa av tyg kanter tillsammans. Sy längs botten och sida i vikta tyget, bildar en påse. Stänga väskan ut och in, så att rå, sydda kanterna är nu på insidan.

• Mäta botten till toppen från sydda nedre kanten, markera en 6-tums delen av tyg med din krita. Fortsätta mätning och märkning avsnitt tills du når den övre kanten av påsen.

• Häll en kopp ris i påsen. Sy en söm längs avsnittet första 6-tums tätning riset i avsnittet. Häll en kopp ris i nästa avsnitt, och sy en söm att täta i den andra delen av ris. Fortsätta hälla ris in i det resterande avsnitt och sy dem på plats, tills alla avsnitt som ris är förseglade vila.

• Vik in kanterna på tyget i det sista avsnittet ris och nyp dem ihop. Sy en söm tvärs över nöp, vikta tyget, efterbehandling av ris pack.