mynewspapers.net

Hur du återvinner gamla fönster

Hur du återvinner gamla fönster


Om du befinner dig ersätter de gamla (och sannolikt ineffektiv) windows med nyare, de gamla Fönstren kan vara en del av de mest effektiva medlen för återvinning finns: återanvända. Med tanke på det gamla ordspråket "en mans skräp är en annan mans skatt", kan din gamla fönster vara ett perfekt komplement till någon annans skjul, växthus eller andra projekt. Och tack till populariteten av att använda återvunnet byggmaterial i hemmet, de flesta stora städer har minst en plats att donera dessa typer av material.

Instruktioner

• Leta upp en uppsamlingscentral för använt byggnadsmaterial. Många större städer har en livsmiljö för mänskligheten återställa återförsäljning outlet som accepterar byggnadsmaterial som den kan sälja för att finansiera livsmiljö för mänsklighetens olika projekt. Några städer har ideell Bacchusflygeln leverera centra, som Portland, Oregon återskapar Center. Ofta kan du hitta information om välgörenhet och kommersiella återuppbyggnaden Center genom att kontakta ditt lokala avfallshantering kontor eller genom att söka online-databas på jorden 911. När du har hittat uppsamlingscentralen närmaste du, notera dess drop-off gånger och få en vägbeskrivning. Många uppsamlingscentraler, särskilt de som drivs av kommuner, har endast specifika dagar och tider kan du lämna material.

• Paket windows för transport, utan för att bryta glasskivorna. Om Fönstren är mycket gammal, kunde de innehålla bly som kan vara farliga för din hälsa även i små mängder. Linda Fönstren i stora rörliga filtar eller förpackningsmaterial för säker transport till uppsamlingsplatsen.

• Kör windows till uppsamlingscentralen lämplig dag. Om du donera din windows till en välgörenhetsorganisation som Habitat for Humanity, måste du fylla i ett skattekvitto med en arbetstagare vid avlämning centrum, eftersom du kommer att kunna använda donationen som ett skatteavdrag.