mynewspapers.net

Hur du återvinner flis

Hur du återvinner flis


Flis som används i en mängd olika trädgårdsarbete applikationer. De är ofta blandas i kompost och används för estetiska värde. Flis används också i kaminer som en värmekälla. De kan uppstå från valfritt antal träbearbetning projekt eller från träd som måste skäras ner. Flis kan återvinnas i ett antal olika sätt så att de inte går till spillo. Återvinning flis är inte alltför svårt och är också bra för miljön.

Instruktioner

• Släpp trä chips i en kvarn eller en trä chipper reducera marker till en finare trä kompostmaterial som kan användas för din trädgårdsskötsel. En trä chipper eller kvarn arrenderas lätt om du inte redan har tillgång till en.

• Mix marken trä chips med matrester, löv och andra gården vägrar att bilda en komposthög utanför. Högen börjar bryta ner med tiden och ge rik näring för din gård eller trädgård.

• Blanda några av marken trä i en öppen spis om du har en, att bistå i belysning bränder och att fungera som bränsle och värme källa.

• Släpp alla sågspån från den malande behandlingen på något spill som uppstår i ett garage eller källare för att suga upp och eliminera spill. Doften av Flisen hjälper också bekämpa någon lukt från utsläppet.