mynewspapers.net

Hur du återvinner Doilies och spetsar löpare

Hur du återvinner Doilies och spetsar löpare


Återvinn gamla spetsar löpare och doilies genom att vrida dem till Christmas Ornament och dekorationer, som glaskula prydnadsföremål eller Julänglar. Dessa dekorationer är billiga och lätt att göra och kan ges som present, säljs på holiday hantverk mässor, eller lärs ut som en Christmastime hantverk för barn, som de i sin tur kan ge som julklappar till familjemedlemmar.

Instruktioner

• Skär löpare till helt täcka en gammal lampa. Skär bit av löpare större än vad som behövs och göra justeringar som behövs.

• Stäng glödlampan uppochner så gängat uttag slutet är vänd uppåt. Linda glödlampan som längdvara löpare från botten. Samla löpare runt toppen och knyta den tillsammans med ett vackert band.

• Stem små grenar av konstgjorda julstjärna blommor eller blad eller andra valda dekorationer mellan lampa och spetsar löpare. Tillsätt tillräckligt med blommor så att toppen av glödlampan är väl täckt med dekoration. Dra åt bandet om det behövs för att hålla dessa på plats.

• Trä en tunn bit band eller rep genom ett utrymme i spets löpare på toppen av prydnad och knyta den bort i en slinga från att hänga din prydnad.

• Gör en klippa från kanten av TALLRIKSUNDERLÄGG till centrum och svepa in en konformad. Detta fungerar med både papper och tyg doilies. Limma, sy eller tejpa duken ihop. Skär den extra bit av duken från insidan av konen att använda som vingar.

• Limma vingarna för att TALLRIKSUNDERLÄGG. Dekorera Träpärla, som är chef för din ängel, som önskat, inklusive måla eller rita ett ansikte.

• Trä en piprensare genom Träpärla, trycka piprensare genom toppen av kornet. Använd denna del av piprensare för att forma en Gloria. Stryk lim längst ned i "huvudet" och placera piprensare/Träpärla ovanpå cutout i TALLRIKSUNDERLÄGG. TALLRIKSUNDERLÄGG kroppen döljer den överskjutande piprensaren.

• Lägga till andra dekorationer, glitter och garn till hår, dekoration. Placera en mindre papper kon doily på insidan av ett tyg TALLRIKSUNDERLÄGG ängel att lägga fyllighet och stabilitet till dekoration. Limma på små papper kon TALLRIKSUNDERLÄGG till piprensare och huvudet och undersidan av huvudet.