mynewspapers.net

Hur du återställer ett rörelse ljus som lyser hela tiden

Hur du återställer ett rörelse ljus som lyser hela tiden


Rörelsedetektorer känner av smärre förändringar i temperatur orsakas av objekt som de passerar dock ljusets rörelse detektor utbud. Motion belysning kan skapa en känsla av trygghet i ditt hem om de fungerar. Det finns flera skäl till varför en rörelse ljus skulle bo och inte fungerar korrekt. Göra lite felsökning kan hjälpa dig att hitta orsaken och återställa ljuset.

Instruktioner

• Flytta rörelsesensorn till en position bort från yttre luftkonditionering, en torktumlare utlopp eller en värme-vent. Värmen från dessa objekt kan utlösa rörelsedetektor och orsaka ljuset kvar på.

• Placera sensorn från objekt som träd och buskar. Vinden blåser men bladen kan orsaka detektorn till känsla rörelse, att hålla ljuset på. Kontrollera att lampan rörelse är monterad på en robust tjänst. En yta som rör sig kan skapa falska utlösare och slå på ljuset. Kontrollera att sensorn inte är pekade mot vägen. Förbipasserande bilar kan orsaka ljuset att komma på och bo.

• Kontrollera den tid switchen för att bekräfta det inte är som i "testläge". Om som i "testläge", flytta växeln till en förutbestämd Tidsinställning. "Testläge" kan orsaka ljuset att komma på och stanna kvar på.

• Återställ ljuset för att se till att den inte är inställd på Manuell drift. Stäng av strömbrytaren som driver rörelse ljus. Lämna strömbrytaren bort i en till två sekunder. Stäng ljus tillbaka på att återställa rörelse ljus till automatisk.