mynewspapers.net

Hur du använder vodka för att bli av med mögel i badrum

Hur du använder vodka för att bli av med mögel i badrum


Mögel är extremt envis och kan vara svåra att kontrollera i badrummet särskilt. Den höga alkoholhalten i vodka gör det ett utmärkt val att bekämpa sådan en svår fläck. Kommersiella rengöringsmedel bort mögel effektivt, men de använder starka kemikalier. Om du har till upprepa borttagningen av mögel ofta, kanske du inte bekväma med att använda sådana hårda rengöringsprodukter. Vodka också lämnar inte några rester som många kommersiella rengöringsmedel kan, och vodka kan du ta bort mögel i ditt badrum utan att frukta respiratoriska återverkningar. Oavsett hur ofta du behöver rengöra mögel i badrummet, är vodka ett miljövänligt alternativ.

Instruktioner

• Fyll en sprayflaska med outspädd vodka. För rengöring ändamål, är kvaliteten på din vodka inte viktigt. Använda varumärket billigaste du kan hitta.

• Spraya vodka direkt på mögel och i områden där mögel är sannolikt att form.

• Låt vodka stå i minst fem minuter. Att låta vodka att sitta längre ger det mer tid för att döda mögel. Eftersom det är alkohol, dock avdunstar det. Om du märker att vodka har avdunstat innan fem minuter har förflutit, spraya området igen.

• Skrubba mögel och sprejade överallt med en gammal tandborste.

• Skölj området väl med färskvatten.