mynewspapers.net

Hur du använder tyll i kostymer

Hur du använder tyll i kostymer


Tulle nettning är en mångsidig tyg; Det kan användas för att dekorera eller göra kostymer. Det är en billig tyg som kan köpas på de flesta hantverk butiker på antingen en rulle eller genom gården. Tyll kommer i en regnbåge av färger, inte bara den traditionella vita. Det kan sys eller limmas med hjälp av en limpistol. Eftersom det är billigt och lätt att arbeta med, är den idealisk för att klä upp en kostym till Halloween eller valfritt antal spelar skolan eller maskerader.

Instruktioner

• Skär en bit gummiband att passa runt midjan. Sticka de två ändarna ihop med en limpistol. Nu bör det vara en stor cirkel.

• Skär tyll dubbelt så lång som du vill att kjolen. Till exempel, om du vill att kjolen falla till knäna, måttet från midjan till knäna, sedan multiplicera med 2. Rullar av tyll fungerar bra för detta, eftersom de är cirka sex inches bred till att börja med. Om du har tyll av gården, klippa dina remsor ca sex inches bred.

• Vik en bit tyll på mitten och sätta den vikta delen direkt bakom elastiska. Lägga de två lösa ändarna genom öglan, över elastiska. Dra åt ordentligt; Detta bör fästa det elastiska med en knut, lämnar de två lösa ändarna hänga ner.

• Upprepa runt elastiska. Som du vill kan du sätta tyll remsorna som nära varandra. För en fylligare kjol, använda mer tyll. Om du vill ha en tunnare eller smalare kjol, inte lägga så mycket tyll på kjolen.