mynewspapers.net

Hur du använder tre-Cup kontinentala elektriska CE23201 kontinentala riskokaren

Hur du använder tre-Cup kontinentala elektriska CE23201 kontinentala riskokaren


Kontinental elektriska CE23201 tre kopp ris spis ger ett mycket enklare sätt att göra ris än kokas i en kastrull på spisen. Detta beror på att det kan identifiera när riset har kokat helt och kommer att byta till att hålla riset varm så snart det är gjort. Helt enkelt ställa in ris spis, slå på den och vänta tills den till slut. Det finns ingen anledning att kolla på din ris som det är matlagning eller för att hålla reda på tiden.

Instruktioner

• Spraya den inre potten av riskokaren med en icke-minne matlagning spray. Detta kommer att bidra till att riset inte fastnar i potten.

• Fastställa beloppet för ris du skulle vilja göra. Rice fördubblar allmänt i volym när det är kokt. Så gör en kopp av rå ris ungefärligt två koppar kokt ris. Kontinental elektriska tre cup riskokaren kan göra upp till sex koppar kokt ris. Mät upp mängden ris du behöver och Lägg den i en skål.

• Skölj riset ordentligt. Fyll en skål med ris med kallt vatten. Rör försiktigt ner riset med en sked. Häll vatten i avloppet. Upprepa detta tills vattnet rinner klart. Dränera vattnet helt.

• Överföra riset från skålen till kokkärl i ris maker och lägga till en och en halv koppar vatten för varje kopp torrt ris du använt.

• Placera den inre potten inuti riskokaren. Kontrollera att potten är nivå så att det sitter jämnt på värmeelement inne i riskokaren. Stäng locket ordentligt.

• Koppla in sladden i riskokaren och till vägguttaget. Flytta omkopplaren i "Cook" läge. En indikatorlampa kommer på att visa att riset har börjat matlagning. När riset har kokat, kommer spisen automatiskt växla till "Varma" läge.