mynewspapers.net

Hur du använder trä Dummy teknik

Hur du använder trä Dummy teknik


De trä dummy kampsportare skapades ursprungligen för att konstnärer kunde träna kampkonst känd som Wing Chun. Denna konstform har utformats för närstrid, som använder en serie av block, slag och sparkar för att oskadliggöra motståndaren. Wing Chun provdockan används för att utveckla samordningen, timing, rätt teknik och adekvat applikationen av styrka. En biprodukt av med Wing Chun provdockan är hårdare och stärka din kropp medan du tränar. Det finns över 108 kända tekniker som kan användas i praktiken med Wing Chun trä provdockan.

Instruktioner

• Avsätta en tid varje dag att träna på egen hand eller med instruktör. Att ha en instruktör hjälper eftersom han kan titta på din form och erbjuda tips och korrigeringar vid behov. Bära töjbart och ventilerande kläder.

• Öva din block på Wing Chun dummy. Den vackra sak om öva själv är att du kan öva dina drag i vilken ordning du. Eftersom det finns 108 olika tekniker, kan du välja vilka som ska öva först. De är normalt delas upp i block, slag och sparkar.

• Öva dina slag. Wing Chun slag är vanligen mycket korta sträckor, med händerna varvades med en mycket snabb hastighet och endast två första knogarna används. Börjar du vanligtvis med händerna balled i nävarna, palmer upp och mot din kropp, och du kommer kasta din punch. Så snart du ta kontakt med din dummy, dra tillbaka med handen och sedan driva annan; Fortsätt tills du är flytande och rör sig i snabb takt.

• Öva dina sparkar. Wing Chun sparkar bo normalt låg på trä provdockan eftersom detta är en nära bekämpa kampsport. Dessa sparkar används vanligen till resa din motståndare eller ens bryta ett ben.