mynewspapers.net

Hur du använder torkade ut mandelmassaMandelmassa är en enkel blandning att göra som används i ett sortiment av recept. När du har gjort mandelmassa, du kan använda den i sin mjuka, rumstemperatur form, eller föll efter det har torkat.

Instruktioner

• Fyll en kastrull med vatten och koka upp. Lägg de hela mandlar och koka i en minut. Dränera mandel i en sil och skölj med kallt vatten för att skålla mandel. Gnida mandel för att ta bort alla hud, och låt dem lufttorka i minst en timme.

• Kombinera torkade mandlar med en lika del av socker. till exempel mandel ½ kopp väger ca 70.9gr.; Lägg till 70.9 gr. socker och processen i en matberedare i cirka en minut tills blandningen är ett fint pulver. Tillsätt ½ tsk mandel extrakt och två äggvitor långsamt och bearbeta tills blandningen kommer tillsammans och börjar att bilda en boll. Detta är mandelmassa.

• Tillåter luft att komma i kontakt med det färska mandelmassa att torka ut.

• Använd torkade ut mandelmassa i cookie, kaka och glasyr recept. Kombinera torkade ut mandelmassa med socker, ägg och smör att skapa den våta ingredienser för smaksatt med mandel cookies eller bundt cake. Dela upp de torkade ut mandelmassa och kombinera den med socker och äggvitor till skapa en mandel fyllning för kaffe kaka eller en croissant.