mynewspapers.net

Hur du använder Thermage att dra åt magen

Hur du använder Thermage att dra åt magen


Thermage är en icke-invasiv behandling för åtdragning huden och kan användas för att dra åt magen. Thermage agerar på hudens kollagen att producera hårdare, fastare hud. Radio frequency (RF) energi värmer dermis, lagret ligger bakom den yttre skal. RF värme kontrakt kollagen av dermis lager och stimulerar produktionen av nytt kollagen. Kollagen ger huden dess spänst, så regenererande kollagen leder till mer ungdomlig hud. Thermage behandlingen börjar processen för förnyelse av kollagen, med fullständiga resultatet sett ungefär en månad efter behandling. Thermage att dra åt magen är särskilt användbart efter viktminskning eller graviditet.

InstruktionerFråga dig själv om du är en stabil vikt. Enligt Bill J. Johnson, MD, tar Thermage inte bort magen fett. Men för kunder som är nära sin idealvikt och vill dra åt deras mage hud, kan Thermage ta 2 inches av magen i en timme. Fråga din läkare om du är en bra kandidat för magen Thermage.

Hur du använder Thermage att dra åt magen


Jämföra magen Thermage med andra bantning eller kroppskonturering behandlingar. Få den mest nyttan för din möda och din dollar av grundlig självutvärdering och estetiska läkare utvärdering.Fråga din läkare om magen Thermage eftervård. De flesta klienter återgå till sina normala aktiviteter omedelbart efter magen Thermage. Diskutera din livsstil med din läkare för att hjälpa honom att avgöra rätt vård för dig. Din läkare kan rekommendera dagliga tillskott av C-vitamin, C-vitamin är viktigt för bildandet av kollagen. Thermage fungerar både genom att dra åt det collagen lagret av huden och genom att stimulera produktionen av nytt kollagen. På grund av processen för förnyelse av kollagen blir full nytta av din mage Thermage inte uppenbart i månader efter behandling.Hitta en läkare som ger Thermage behandlingar. En sökning på Internet med hjälp av nyckelordet "thermage" och namnet på din stat kommer att ge de mest lokala resultat för ditt område. Den American Health & Beauty webbplatsen ger listor för var och en av de 50 staterna i USAIntervju blivande läkare i estetisk medicin. Läkare som praxis estetisk medicin använder sin medicinska utbildning, tillsammans med specialiserad utbildning, att förse kunder med kosmetiska förfaranden för att förbättra utseendet. Thermage används kosmetiskt att dra åt magen. Granska autentiseringsuppgifter och erfarenhet av läkarna i ditt område. Visa före och efter bilder.Fråga din läkare hur behandlingen kommer att känna. Vissa läkare ge en mild luggningen eller smärta relieveren att förhindra obehag under magen Thermage.Förbereda för din Thermage behandling. Det finns inga särskilda krav, men Använd sunt förnuft åtgärder, till exempel schemaläggning en lämplig mängd tid för behandling, att vara bra utvilad och hydrerad och gör arrangemang hemma och arbeta för att möjliggöra en eller två dagar att vila och återhämta sig från någon liten obehag som kan bli följden av behandlingen.