mynewspapers.net

Hur du använder Teavana perfekt tebryggare

Hur du använder Teavana perfekt tebryggare


Om du älskar te, gillar du förmodligen att dricka det under dagen på jobbet. För människor som använder lös te istället för kommersiella tepåsar, kan detta vara ett problem. Teavana, leverantör av alla saker te, har kommit med en lösning. Istället för att hålla tekannor och teaballs i ditt skrivbord, använda den perfekta tekokare. Ungefär som en fransk press-utdragen kärnan i trädgården från kaffe brygger perfekt te bästa te medan du tar mycket liten plats.

Instruktioner

• Mått 2 msk på lös te blad till Teavana perfekt te Maker. Tillsätt vatten, som bara slutade kokningen, för att nå toppen av tekokare.

• Stäng locket och låt te till brant i te maker. Ditt te sort tar detta från 3 till 8 minuter.

• Plocka upp den perfekta tekokare i bifogade handtaget och ställa in den på toppen av din te mugg. Det finns en mekanism på botten av det te som kommer att driva upp när du ställer in te maker ovanpå en mugg. Detta kommer att släppa proppen och tillåta te att flöda in i din mugg. Lyft upp te när din mugg är full, och mekanismen kommer att stänga proppen att hålla på resten av te.

• Dumpa ut teblad och skölja ur potten när du har släppt alla te i en te mugg. Detta förhindrar te från färgning potten eller göra det molnigt.