mynewspapers.net

Hur du använder stolar för att dekorera ett vardagsrum

Hur du använder stolar för att dekorera ett vardagsrum


Stolarna är viktiga funktioner för de flesta vardagsrum. Medan ofta sittplatserna är förankrad med en större soffa, skapas vanligtvis resten av sittplatser genom placering av stolar i närhet till soffan. Stolar ska också placeras nära windows att dra nytta av naturligt ljus, om det finns plats. Sekundära grupperingar tillåter människor att njuta av mer än ett samtal i rummet på samma gång. Detta är särskilt viktigt för människor som tycker underhållande gäster.

Instruktioner

• Mäta måtten på ditt vardagsrum och överföra dessa mätningar till kvartal-tums rutat papper. Rita i väggarna så att du kan se placeringen av fönster, dörrar, passera genomföringar, dörren gungor, inbyggda skåp, kolumner och andra funktioner. Var noga med att mäta och rita i eldstaden om du har en.

• Använd mallen möbler för att skapa skala-stora möbler som passar med din rutat papper. Rita längs insidan av mallen i penna och sedan klippa ut ritningarna med sax. Mallen ska ha exempel på standard möbler. Se till att du skär ut åtminstone tre olika par stolar från smala matsalen typ stolen upp till lounge-stil bred stoppade stolen med vapen.

• Klipp ut ett område matta som skalas för att vara 10 av 12 fot. Använd detta område matta för att förankra din primära sittgrupp. Detta kommer vanligtvis placeras inför din huvudsakliga kontaktpunkt. Om du har en öppen spis blir det oftast den öppna spisen. Andra kontaktpunkter kan vara stora fönster eller väggen med TV.

• Placera mattan så att det finns minst 5 fötterna av att gå rum på de tre sidorna från brännpunkten. Om ditt rum är mindre än 15 fot bred, kan du behöva placera din huvudsakliga soffa mot väggen motsatt eller i anslutning till eldstaden. Försök minska din matta storlek. När du planerar din möbler placering, Tänk på att du behöver 3-fots gångvägar från alla dörrar till alla andra dörrar i rummet. Dessa vägar är som motorvägar; Om du placerar möbler felaktigt, känner gå genom rummet tafatt.

• Placera två liknande stolar i en L-form till soffan om du har ett större rum. Om ditt rum är lång och bred är normalläget en ytlig U-form med en stol i varje ände. Prova var och en av dina par stolar att se hur alla passar i rymden. När det är möjligt skapa en sekundär sittgruppen från först med ett litet bord för läsning.

• Placera ovanliga stolar nära ett angränsande bord för människor att vila sina drycker. En ovanlig stol är ofta en brännpunkt så försök inte att placera stolen där det kommer att konkurrera med din spis. Leta efter en tom hörna, ett burspråk eller en nisch område där stolen är centrum för det mindre utrymmet. Stolar med låg ryggar och inga armar ser mindre rörigt och arbete bra om det finns en bra vy utanför. De är mindre bekväm för långa sammanträdet.