mynewspapers.net

Hur du använder spakar i en golfsving

Hur du använder spakar i en golfsving


Med spakarna i en golfsving är initialt en mental övning. Ni ser en mycket effektiv mekanisk spak system med konsekventa åtgärder. Du sedan försöker emulera systemet med din kropp. I själva verket är en golfsving en kombination av åtgärder, snarare än en enda rörelse. För att använda hävstänger i din golfsving, måste du utveckla din egen använder påtryckning systemet innehåller ett antal av dem.

Instruktioner

• Tänk på din golfsving som ett system av spakar med tre väsentliga delar. Elementen är stödpunkten-- eller pivot--, lasten och ansträngningen. Varje använder påtryckning systemet har dessa tre element. Stödpunkten, eller pivot, är vändpunkten. I en golf är swing, spelande eller pivoterna swing punkter av kroppen. Belastningen är det som måste övervinnas--till exempel vikten av klubben. Ansträngningen är den kraft som anbringas.

• Visualisera din sving som om du var en top-of-the-range mekanisk anordning, kontrolleras av en dator. Föreställ dig hur smidigt och effektivt din sving skulle vara. Du behöver arbeta på din sving tills den är så smidig som detta. Detta kan innebära att gruppen muskelträning. Muskelträning grupp kan du styra dina lemmar rörelse mer exakt.

• Få en medicinsk kontroll av en läkare innan du genomför någon muskel grupputbildning, råder Mark Bull Golf. Fungerar på alla musklerna i din sving. Detta är sannolikt att inkludera alla stora muskelgrupper i kroppen, som en typisk golfsving är en komplex kombination av fysisk motion.

• Ta med så många spakar som känner dig bekväm i din sving. CraftSmith företag hänvisar till en två-spaken modell--som gynnade av golf handledare-- och även en fyra och sju spaken strategi. Andra föredrar en triple-använder påtryckning systemet. Här, är grepp hand och club den primära spaken, med underarm och överarm att göra upp den andra. Syfta till att utrota alla onödiga handlingar från dina rörelser, så de är lika smidig som högkvalitativa mekaniska system.