mynewspapers.net

Hur du använder Skype utomlands

Hur du använder Skype utomlands


Skype hjälper dig att hålla kontakten med vänner och kontakter oavsett var de bor.. Skype-till-Skype chattar, samtal och videosamtal är gratis även om du kommunikation med en kontakt halvvägs runt om i världen. Detta ändras inte om du åka utomlands; Du kan fortfarande använda funktionerna Skype gratis. Det finns några skillnader, dock i använder Skype utomlands när du har satt upp hemma.

Instruktioner

• Öppna Skype. Om du tog en bärbar dator med dig, kan Skype logga in automatiskt. Om du använder en väns dator eller i ett Internet-café, till exempel sker detta inte.

• Granska tangentbordet noga om du inte kom med din egen dator och ange ditt Skype användarnamn och lösenord. Tangentbord i världen har samma set-up, vilket innebär att skriva din information som normalt kan leda till ett förvanskat resultat. Skriv ditt användarnamn och lösenord noga i de relevanta fälten när du är bekant med tangentbordet, klicka på "Logga in".

• Använd Skype som vanligt för de flesta uppgifter, även chatta med kontakter via text och samtal till andra Skype-nummer.

• Du kan ringa mobil eller fast telefon i ditt land om du har Skype-kredit. Dock vara beredda att betala en högre takt än normalt för dessa samtal; de anklagas som internationella samtal när du är utomlands.