mynewspapers.net

Hur du använder själv utjämning golvet förening

Hur du använder själv utjämning golvet förening


Betong golv är ökända för att ha knölar och åsar, medan trä golv kan ofta vara vridna ur form genom att avveckla golv bjälklag. Innan du installerar någon golv, bör du plattar brister med self levelling golvet förening, särskilt om du installerar keramiska plattor, som kan spricka om det finns en bula under. Self levelling föreningar är lätta att sprida; de ställa snabbt och sand-kan så du kan få precis rätt innan du fortsätter med installationen golv undergolvet.

Instruktioner

• Rengör undergolvet med dammsugaren och sedan rulla på ett lager latex golvet primer. Var noga med att använda primer speciellt framtagen för detta ändamål. Den är tillgänglig från en golv-återförsäljare. Detta kommer att säkerställa att en utjämning förening följer undergolvet.

• Använd en rak kant att identifiera fördjupningar i golvet och cirklar dessa med en penna för att markera dem.

• Blanda den jämna föreningen med vatten i en 5-gallon hink, med en borr med en blandande krok attachment för att agitera blandningen. Tillsätt vatten, enligt specifikationerna på behållare, tills blandningen har en soupy, rinnbara konsistens. Arbeta snabbt, begränsa blandning tid att två till tre minuter eftersom blandningen börjar ställa omedelbart och du bara har 10 eller 20 minuter innan det är för stel att använda.

• Häll föreningen in i de områden du inringad och låt det stelna något, sedan använda en murslev att platta det och fjäder det i resten av golvet.

• Rengör omedelbart hink och sprida verktyg med vatten efter blandning och tillämpa varje parti och innan blandning nästa. När föreningen börjar ställa in, du kan inte vända processen genom att tillsätta mer vatten och substans från en föregående batch kommer att kontaminera en ny. Om sammansatt stelnar i hinken eller på dina verktyg, är det mycket svårt att ta bort.

• Låt den förening som för två till fyra timmar innan du går på det och för 12 till 24 timmar innan du börjar installera plattor eller andra golv.

• Ta bort knölar eller åsar i en utjämning sammansatta av slipning dem med en bandslip. Dammsug bort allt slipdamm innan du börjar installera golv.