mynewspapers.net

Hur du använder Silver Plated kaffekannorSilver pläterad kaffekannor kan du tjäna en elegant kaffe tjänst till en bråkdel av kostnaden för en solid silver uppsättning. Nya och antika silver plated kaffe krukor finns i en mängd olika storlekar och stilar. Silver pläterad krukor är utformade för att hålla nybryggt kaffe, hålla den varm och gör det lätt att servera. Lägg kaffe i en silver pläterad gryta att omedelbart uppgradera drycken från en enkel brygga till drycken av privilegierade.

Instruktioner

• Tvätta inre av silver pläterad kaffekanna före och efter varje användning. De flesta silver pläterad kaffekannor har rostfritt stål eller aluminium invändiga beklädnader. Använd en mild maträtt tvätt flytande och mjuk svamp innan sköljning och torkning potten grundligt.

• Polska silver pläteringen på utsidan med en impregnerad flanell polerduk. Använd en tight cirkelrörelse för att polera silver ytan tills det uppnår en fin glans.

• Häll den heta bryggkaffe i silver plated kaffepannan tills det är 3/4 full. Ange kaffepannan på en bricka eller dess om den har en.

• Stödja foten med handen eller en liten kökshandduk som du lyfter silver pläterad kaffepannan av handtaget för att tjäna. Tillbaka potten till facket eller dess efter alla gäster har delgivits. Linda kökshandduk runt kaffepannan för extra isolering.