mynewspapers.net

Hur du använder Samsung Classic Collection mikrovågsugn

Hur du använder Samsung Classic Collection mikrovågsugn


När du behöver laga mat snabbt och inte har tid att använda spis, eller bara har en liten del att laga, kan mikrovågsugnen det vara den perfekta lösningen. Genom att använda mikrovågsugn, till exempel en mikrovågsugn från Samsung Classic Collection, kan du laga maten snabbt och effektivt. Samsung ger allmänna riktlinjer för användning av mikrovågor i dess klassiska samling, som du bör följa innan du försöker använda en av dessa maskiner.

Instruktioner

• Använda Samsung klassiska demonstrationsläget för att kontrollera att din mikrovågsugn fungerar. För att se hur mikrovågsugnen ser ut när väl fungerande, tryck på knappen "O" och tryck på knappen "1". För att stoppa demonstrationsläge, tryck på "O" och sedan "1" igen.

• Använd rätt skålen. Du kommer att behöva sätta din mat på ett fat innan den placeras i mikron, och endast vissa material fungerar. Tjockt glas och keramiska rätter kommer att fungera, medan glasburkar inte kommer. På samma sätt kan du mikrovågsugn mat på ett papper plattan eller ens en pappershandduk. Du kan täcka mat med cling film eller små strimlor av aluminiumfolie att se till att det jämnt kockar. Vara försiktig med att göra dina remsor inte är bredare än 1/4 tum bred, dock eller du kan skada din mikrovågsugn.

• Förbereda maten. För livsmedel med spänd hud, som potatis eller korv, pierce huden så att övertryck att släppa. Plats ojämnt formad mat, som kycklingbröst, mot den yttre kanten av Samsung Classic mikrovågsugn roterande bricka, eftersom det kommer att laga mer jämnt här.

• Välj din makt. Samsung Classic mikrovågsugn låter dig välja en makt mellan 1 och 10, beroende på hur stark du önskar värmen vara. För att välja inställningen, tryck på "Power"-knappen och sedan numret önskar du, sedan på "Enter"-knappen.

• Välj tillagningstid. Du kan hitta riktlinjer i den handbok som medföljer din Samsung Classic mikrovågsugn för hur länge du ska laga en viss typ av mat. För att välja tid, tryck på knappen "Tid" och ange i din önskad tillagningstid i minuter och sekunder (till exempel i två minuter och 30 sekunder, du skulle trycka 2-3-0).

• Tryck på "Start"-knappen. Detta är på höger sida och bör vara den största knappen på Kontrollpanelen.

• Vänta som din mat kockar. För vätskor, kan du välja att stoppa mikrovågsugnen halvvägs igenom röra maten. Samsung Classic mikrovågsugn ska laga mat för ett par minuter efter mikron slutar, så låt din mat sitta i minst tre minuter innan du försöker äta den.