mynewspapers.net

Hur du använder runda & rektangulära speglar i ett rumSpeglar, är medan ofta utnyttjas för att ge en persons reflektion, funktionella ytbehandlingsarbeten. Speglar kan göra små utrymmen visas större och kan sätta mer ljus i ett rum när den placeras mittemot ett fönster. Rektangulära och runda speglar kan uppfylla specifika behov.

Instruktioner

• Varmt lim stora knappar till varje hörn av baksidan av en inramad rektangulär spegel att fungera som "fötter". Placera spegeln på en byrå eller badrum räknare som en dekorativ yta att hålla toalettartiklar.

• Häng en rektangulär spegel i vertikalt läge på en liten vägg i slutet av en Hall eller i ett farstun visuellt öka utrymmet i området.

• Mät längd och bredd på baksidan av rektangulär bokhylla hyllor och har speglar skär för att passa utrymmet. Placera speglarna i ryggen på hyllorna att lägga till visuella djup. Objekt som placeras på hyllorna kommer att återspeglas i speglarna.

• Hänga en rund spegel en rektangulär byrå eller ett litet bord att mjuka upp vinklarna i ett rum. Använda en rektangulär spegel att duplicera och belysa vinklar av rektangulär möbler.