mynewspapers.net

Hur du använder Royal Icing att fästa Fondant

Hur du använder Royal Icing att fästa Fondant


Använda fondant för att dekorera din tårta inte bara ger din dessert en professionellt förberedd utseende, men lägger också till en personlig touch. Bifoga fondant dekorationer till kakor med speciellt beredd royal icing. Limning processen är densamma oavsett om du köper färdiga fondant former eller skapa dina egna dekorationer från cookie fräsar.

Instruktioner

• Rulla beredd fondant ut och tryck på lilla cookie fräsar till skapa din önskat mönster. Slutföra det här steget först så de beredda mönster är klar att använda efter att du royal isbildning.

• Blanda royal icing ingredienser i en hård konsistens. Använd endast 1 1/2 cups florsocker och motsvarande en äggvita pastöriserad pulveriserad äggvitor eller maräng pulver. Vispa ingredienserna tills blandningen håller sin form. Denna konsekvens hårdnar helt eftersom det torkar.

• Lägg en liten klick av royal isbildning på baksidan av sockerglasyr dekoration med en sked eller isbildning väska. Lätt tryck på formen på kakan och hålla den på plats i flera sekunder för att försäkra vidhäftningen. Royal grädde kommer att följa kaka som är täckt med smör grädde florsocker eller sockerglasyr.