mynewspapers.net

Hur du använder Porter-kabel 7424 bil buffert

Hur du använder Porter-kabel 7424 bil buffert


Överallt bilälskare njuta av att göra sina bilar lysa med showroom-ny lyster. Tyvärr, när paint avslutas med ålder, de utvecklar en härdad film, vilket ger en bil kropp ett matt utseende. Det slöhet kan inte avlägsnas genom handtvätt eller ens hand-vaxning. Det är därför makt buffertar uppfanns. Power buffertar ger datornivå gnuggbild kraft som kan erövra den tuffaste färgen och avsluta problem. Att veta hur man använder en buffert som Porter-kabel 7424 kan göra att få din bil att lysa lättare, att eliminera en massa armbåge fett.

Instruktioner

• Tvätta och torka noggrant din bil. Vara noga med att gå tillbaka över någon missade fläckar. Parkera bilen i skuggan av en carport, garage eller en byggnad. Parkera inte det under ett träd. Att bilens kropp att svalna helt.

• Se över din bil paint finish grundligt. Ta din tid och jaga för repor, fläckar eller mindre lackskador som en buffert kan reparera under ommålning bilen. Bedöma den övergripande färg kvaliteten av färg, letar efter tecken på film uppbyggnad, oxidation och slöhet.

• Markera buffing förening eller polska som kommer att ha rätt nötande kvalitet till bästa reparation och återställa den lack som du bara har undersökt. Få en tyngre slipande förening om fordonets färg är i dåligt skick, med massor av repor och oxidation. Välj en mindre slipande polska om färgen har färre repor.

• Välj lämplig buffing pad för bilens lack/tillstånd. Center och installera den på stödplåten Porter-kabel 7424 buffertstorleken. Luta bufferten så pad är vänd uppåt. Sätta in några polska eller sammansatta på pad. Kontrollera att produkten är en färg renare som tar bort virvlar och andra fläckar som det puts.

• Stäng buffert pad med deponerade polska ansiktet nedåt och lätt röra den till måla ytan utan att slå bufferten på. Upprepa denna process tills du har använt pad för att deponera polskt på ett område ungefär 3 fötter av 3 fötter i storlek.

• Slå på bufferten vid låg hastighet först, säger 2 eller 3 på Porter-kabel 7424 hantera justering, grundligt sprida och belägga ytan du bara satt in polskt på, och att polskt att komma in i plattan. Öka hastigheten och vägleda bufferten när det fungerar polskt in färgen.

• Gäller inte hårt tryck till bufferten. Använd ljus, stadig tryck på Porter-kabel 7424 handtagen. Flytta i långsam, lång, fram och tillbaka passerar över färgen, låta den buffert och madrassera göra jobbet. Följ samma process och arbeta dig över hela bilen kroppen.

• Ändra buffing pad till en avslutande pad. Gå tillbaka till bilen med bufferten och ta bort den lätt film kvar av den polering. Använda detalj spray och en mjuk ren handduk att ta bort damm efterbehandling pad lämnar bakom.